Schrijfpassie.nl
Schrijvend vanuit je hart, ontdekken wat in je verborgen ligt.
 


Schrijfcafe

Ontdek de wilde vrouw in jezelf

De moderne vrouw is voortdurend druk met verschillende schotels in de lucht te houden. Ze wordt geleid door de drang naar perfectie en door prestatiedwang. Ze is niet langer vertrouwd met haar vrouwelijke intuïtie en luistert niet meer naar de signalen van haar lichaam. Ze klaagt over vermoeidheid, voelt zich onzeker, Ze is het contact verloren met zichzelf!

In contact komen met de wilde vrouw in jezelf is worden wie je in wezen bent, dus samenvallend met je ware natuur. De ware natuur van elke vrouw kenmerkt zich door energie, integriteit, evenwichtigheid en autonomie. Ze weet wie ze is en staat voor wie ze is. Ze stelt gezonde grenzen, leeft van binnen uit, is onafhankelijk van de mening van anderen en vertrouwt op haar eigen intuïtie.  Ze past zich niet aan aan de normen van anderen, maar leeft volgens haar eigen maatstaven. Ze voelt haarscherp aan wat haar afhoudt van datgene wat zij zich als missie heeft zich gesteld en wat goed voor haar is. Ze neemt initiatieven en heeft mededogen voor alles wat leeft. Ze is passioneel, laat zich niet door angst leiden, is levendig en levenslustig en creatief. Ze luistert naar haar lichaam.
Iedere vrouw draagt hiervan elementen in zich, maar we zijn het vergeten of we hebben onszelf of door een ander laten onderdrukken of door het leven, zoals het zich aandiende.

Doel van deze vier bijeenkomsten is een (hernieuwde) kennismaking met de wilde vrouw in jezelf. Ik geef je schrijftechnieken, die je helpen in het kennismakingstraject. Voel je vrij te schrijven, luister naar wat er in je verborgen ligt en laat je verrassen. Grammatica en zinsbouw zijn niet belangrijk, mooie zinnen evenmin. Het accent ligt op plezier, groei, humor, verwondering, creativiteit, mededogen en respect. We werken vanuit verlangen, nieuwsgierigheid, wijsheid en vrouw(en)kracht.      

Je geeft zelf betekenis aan je teksten. De andere deelnemers onthouden zich van enig commentaar.
En nog even dit: het is geen (vervanging van) therapie of coaching.

Opbouw en kosten
Data:30 oktober, 6, 13 en 20 november van 19.30 tot 12.00 uur
Locattie: Majoor Jacomettiweg 19 in Rhenen
Kosten: € 115,-  (incl. kleine attentie, 21% BTW en koffie of thee)
Aanmelden via CONTACT of telefonisch 06-20633203