Schrijfpassie.nl
Schrijvend vanuit je hart, ontdekken wat in je verborgen ligt.
 


Schrijfcafe

"Autobiografisch schrijven heeft me teruggebracht naar de mooie herinneringen uit mijn leven. Natuurlijk ook naar de zwarte bladzijden daarin. Dat onder ogen kunnen zien, de pijn voelen, maakt dat uiteindelijk de zonnige momenten overblijven. Dat was mijn opzet"(Yvonne, Westervoort)


Nu, enkele maanden later, denk ik met warmte terug aan de schrijfsessies bij Conny aan tafel met twee fijne medecursisten. De openhartige sfeer, het luisteren naar elkaar, persoonlijke ruimte voor emoties. Een zoektocht naar de wilde vrouw en deze uiteindelijk gevonden in mezelf. (Over "Ontdek de wilde vrouw in jezelf", Mayke, Utrecht)


Vrij schrijvend op zoek naar je krachten en verlangens. In een prettige sfeer kijken wat er naar boven komt. De ochtenden zijn eigenlijk te kort... (Over "Ontdek de wilde vrouw in jezelf", Marjanne, Wageningen)


Wat kan je zo'n cursus geweldig begeleiden! Je bent een inspirerende en professionele, warme wijze begeleider bij een heel persoonlijk proces. En daarnaast leer je intussen heel veel over jezelf, leer je te schrijven en komt de kern boven. Een aanrader, voor iedereen, die pen en papier heeft liggen, want de rest komt vanzelf.
(Over "Ontdek de wilde vrouw in jezelf", Edith, Oegstgeest)


Spannend! :"Schrijvend schilderen". Wat een plezier en dat met woorden. Eenvoud. (Trijntje, Bennekom)


Ik ben verrast door de anderen en hoor, groei.  (Over "Zelfportret Schrijven", Ineke, Waarder)


Ik ben verrrast door de humor, het plezier, de lach en de vertrouwdheid van deze workshop. Heerlijk om zo open bij elkaar te mogen zijn. (Over "Zelfportret Schrijven", Corry, Wijk bij Duurstede)


 

Ik ben verrast door mezelf en de invloed die uitgaat van een groep vrouwen die naar zichzelf durft te kijken, zodat ik verder kan gaan. (Over "Zelfprortret Schrijven", Inge, Wijk bij Duurstede)


 Ik ben verrrast door mijzelf en door de ommekeer in mijn schrijfsels. In het begin erg kritisch en veeleisend, nu veel milder en positief. (Over "Zelfportret Schrijven", Jolanda, Langbroek)


Met mijn pen kleur ik in de vormen van het leven. Over "Schrijvend Schilderen" (Marianne, Wageningen)


"Schrijven tussen de koeien is een belevenis an sich. In een weiland of in de stal: de dames blijven onverstoorbaar doen wat zij altijd doen. Door de schrijfopdrachten werd ik mij niet alleen bewust van mijn eigen vaardigheden en die van anderen, maar ook van wat de natuur ons mensen kan bieden en wat wij de natuur moeten gunnen. Dat bewustzijn is iets wat veel mensen die (bijna) nooit met natuur te maken krijgen op deze manier eens kunnen ervaren", (Tanja uit Rhenen over "Schrijven tussen de koeien")


"Hoe bijzonder schrijven tussen de koeien is onbeschrijflijk. Woorden vloeien uit je pen zonder dat je weet dat je dat in je hebt. Door Conny's woorden "niets is fout, durf en doe je en dat leidt tot verrassende resultaten!" (Monique van de Bovenkamp uit Rhenen over "Schrijven tussen de koeien")


"Heel verrassend om te merken dat je gedachten door bepaalde oefeningen of "eye openers" onverwachte kanten opgaan. en ook dat inspiratie om te schrijven gewoon komt", (Joke uit Rhenen over "Schrijvend pelgrimeren")


"Wat was het leuk om een rondje te schrijven met 'n drieen en af en toe een rode draad te ontdekken tussen onze schrijfsels. De bijzondere omgeving in de koeienstal maakte het helemaal af. De kalfjes en de koeien nieuwsgierig in het begin, later heerlijk rustend bij elkaar. Om een voorbeeld aan te nemen... Een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. (Marja, Den Haag)

___________________________________________________________________________________________________________

"Omdat ik vrij nuchter ben, twijfelde ik of deze workshop iets voor mij zou zijn. Maar door de ontspannen, open sfeer heb ik al schrijvend mezelf beter leren kennen. Ik ben meer zelfbewust: wat ik kan en nog meer wil laten zien" (Een toch wel wilde vrouw)

_______________________________________________________________________________________________________

De schrijfcursus "Bevrijd de wlde vrouw in jezelf", kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Veel variatie in oefeningen. Diepgang, zelfinzicht, creatieve uitdaging. Het heeft mij opnieuw geinspireerd. Hartelijk dank Conny, voor je integriteit en liefdevolle begeleiding" (Fran)