Schrijfpassie.nl
Schrijvend vanuit je hart, ontdekken wat in je verborgen ligt.
 


Schrijfcafe

 

Schrijven tussen de Koeien

Aan de rand van Veenendaal, pal naast de Grift, ligt het melkveebedrijf van Co en Gea van Laar. Een idyllisch plekje om te onthaasten en te genieten van de natuur. Co en Gea hebben ongeveer 40 melkkoeien en daarnaast wat jongvee. Zodra het kan lopen de koeien in de wei.Schrijven tussen de koeien is een geweldige gelegenheid om in een andere modus terecht te komen. Je voelt hoe ontspannen je raakt en hoe je in de vertraging komt.

De schrijfopdrachten versterken het gevoel van ontstressen. Wanneer de koeien nog binnen staan, schrijven we in de stal, letterlijk tussen hen in! En natuurlijk schrijven we buiten als zij in de wei rondlopen. 

Koeien zijn geaard, lijken zich door niets of niemand te laten verstoren en staan stevig op vier poten. Zij zijn een voorbeeld voor ons mensen, die zich door de waan van de dag laten leiden. Laat je inspireren door deze viervoeters! Je hoeft niet te kunnen schrijven om deze workshop te volgen. Het gaat vooral om het proces en niet om het product. Laat je meeslepen door het goede koeienleven!

Data en tijden: voorjaar 2019

Locatie: Melkveehouderij Co en Gea van der Laar. Rauweveldseweg 1, 3902 HC  Veenendaal.
De workshop kost € 35,- (inclusief 21% BTW, koffie en thee. Er is ook gelegenheid om streekproducten in de boerderijwinkel te kopen.