Schrijfpassie.nl
Schrijvend vanuit je hart, ontdekken wat in je verborgen ligt.
 


Schrijfcafe

   

 

Voor alle workshops geldt dat kennis van -  of ervaring met schrijven niet nodig is. Het gaat om  het plezier in schrijven!  Alle workshops kosten: 25 euro (incl. 21% btw, kofie of thee) en worden gehouden op de Majoor Jacomettiweg 19 in Rhenen.

Donderdag 1 februari van 19.30 tot 22.00 uur

Ik geef de workshop "Collage als inspiratiebron" bij mij thuis aan de eettafel. Aan de hand van een thema zoeken we teksten en afbeeldingen, die op hun beurt schrijfinspiratie leveren. Laat je verrassen door en rode draad of een verborgen boodschap.

 

        

 

Donderdag 8 februari van 13.30 tot 16.00 uur:                                                           

Een workshop in het kader van de maand van de spiritualiteit (12 januari tot en met 11 februari) met als thema "Opnieuw beginnen". "In het leven en in de kunst moet men elke dag opnieuw beginnen", zei Couperus ooit. Maar hoe doe je dat, loslaten en jezelf een nieuwe kans geven? Opnieuw beginnen gaat over jezelf herpakken, jezelf vernieuwen, de zaken compleet anders kunnen en durven benaderen. Een nieuwe start maken vergt moed, maar geeft ook energie. Het boek "Big Magic" van Elizabeth Gilbert, auteur van de bestseller "Eten, bidden, beminnen", heb ik losjes als inspiratiebron gebruikt.

 

Dinsdag 27 maart van 9.30 tot 12.00 uur:

 De workshop "Zelfportret schrijven". Schrijf de mooiste versie van jezelf aan de hand van een zelfportret. Ik garandeer je een zelfportret waar je trots op zal zijn. Verras je zelf!