Schrijfpassie.nl
Schrijvend vanuit je hart, ontdekken wat in je verborgen ligt.
 


Schrijfcafe

   

 

Voor alle workshops geldt dat kennis van -  of ervaring met schrijven niet nodig is. Het gaat om  het plezier in schrijven!  Alle workshops kosten: 25 euro (incl. 21% btw, kofie of thee) en worden gehouden op de Majoor Jacomettiweg 19 in Rhenen.

 


Donderdagmiddag 17 mei van 13.30 tot 16.00 uur: "Schrijven op de Greb"

We verzamelen om 13.15 uur op de parkeerplaats van de Militaire Begraafplaats op de Grebbeberg. Van daaruit lopen we naar in stilte naar de Koningstafel waar we gaan schrijven.  De wandeling is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Wanneer het weer ons in de steek laat, schrjven we aan mijn eettafel aan de Majoor Jacometiweg, ook op de Greb. De natuur is de inspriatiebron voor deze workshop. Laaf je aan de stilte en het groen om je heen en geniet!

Aub vermeld je telefoonnummer bij inschrijving.

 

Donderdagmiddag 24 mei van 13.30 tot 16.00 uur: Tuin als metafoor"

De tuin als metafoor van jouw leven. In deze schrijfworkshop gaan we schrijvend tuinieren in jouw tuin. We kijken om ons heen en vragen ons af wat we willen zaaien en oogsten. Welk onkruid gewied moet worden en wat extra mest behoeft. Wat mag verwilderen en wat wil je verwijderen? Wat is ondergesneeuwd? Laat je verrasen door de tuin van jouw leven!

Vergeet bij de inschrijving aub niet je telefoonnummer te vermelden.

Adres: Franseweg 102 in Elst